Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ












Δεν είναι ο θάνατος εκεί που ο χρόνος σου τελειώνει,
μον’ είν’ εδώ που βρίσκεσαι τότενες  που δειλιάζεις
να βγεις απ’ την απόγνωση ζωή  για να την κάνεις. 
Ηέλτιος


ΠΑΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ

Συμπατριώτες, Συμπατριώτισσες

Σήμερα οι Έλληνες βιώνουμε μια πρωτόγνωρη μορφή παρακμής, που μας οδηγεί σταθερά σε ολική εθνική καταστροφή. Την έξοδο από την κατάσταση αυτή μόνο μιας ανεξάρτητη πολιτική μπορεί να μας τη δώσει και μόνο ένας ανεξάρτητος και υπεύθυνος λαός μπορεί να την εγγυηθεί.
Μοναδικό μας όπλο για τον σκοπό αυτό είναι η εθνική ενότητα και η συσπείρωση όλων μας σε ένα Παλλαϊκό Εθνικό Μέτωπο που με τη μαζικότητά του θα ανατρέψει το σάπιο κατεστημένο και θα δημιουργήσει τις συνθήκες της κοινωνικής και εθνικής αναγέννησης. Το όπλο αυτό καθορίζει την ειρηνική μας επανάσταση για την  Ελλάδα.
   


Το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών (ΚΑΠ-Σπίθα) απευθύνεται σε όλους τους πολίτες που νοιάζονται για τον τόπο και τους συνανθρώπους τους. Σε πολίτες που πιστεύουν στην Πατρίδα, στην Ελλάδα και στο Ελληνικό Έθνος στη διαχρονική του διάσταση.       
Το ΚΑΠ-Σπίθα απευθύνεται σήμερα σε σένα, αγαπητέ συμπολίτη. Σε καλεί να βγεις απ’ την απόγνωση  και τη σιωπή για ν' ανάψεις μαζί μας τη φωτιά της νέας κοινωνικής και εθνικής δημιουργίας.
Η πατρίδα μας βρίσκεται υπό κατοχή και σε καλεί σε ενεργητική δράση. Λευτέρωσέ την. Πάρε τις ιδέες του Μίκη κι ανόρθωσέ την. Συνεργάσου αρμονικά με τους άλλους πατριώτες που μοχθούν και προσφέρουν  σ’ αυτή την αναγεννητική πορεία. Βρες τη ΣΠΙΘΑ που βρίσκεται κοντά σου και λάβε ενεργά μέρος στις δράσεις του Κινήματος. Δώσε το αγωνιστικό σου παρόν στις  πλατείες μαζί με τους νέους που αγωνίζονται πεπεισμένοι  ότι: «Η Ελευθερία δεν χαρίζεται, αλλά κερδίζεται». Τόλμα και έχε ελπίδα. Όλοι μαζί μπορούμε!


Λαϊκή Κυριαρχία,  Εθνική Ανεξαρτησία, Πατριωτική Αναγέννηση.  


  ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ-  ΣΚΟΠΟΙ ΜΑΣ 
  • Επάνοδος της Πολιτικής στον τόπο που γεννήθηκε.
  • Υπερψήφιση  Νέου Συντάγματος που θα εγγυάται την  πραγματική άμεση Δημοκρατία.
  • Εθνική ανεξαρτησία και ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας με Ρωσία, Κίνα και άλλους λαούς, χωρίς διατάραξη της θέσης μας στην Ευρώπη.
  • Απαλλαγή  από Μνημόνια και Τρόικα και επαναδιαπραγμάτευση  όλων των Συμβάσεων Δανεισμού που ξεπουλάνε την πατρίδα μας.  
  • Επαναδιαπραγμάτευση όλων των συμφωνιών με το ΝΑΤΟ που υπονομεύουν την εθνική μας κυριαρχία.
  • Σχεδιασμός Νέου Αμυντικού Δόγματος.
  • Απόρριψη κάθε χρήσης  του όρου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και οιασδήποτε  μορφής σχεδίου Ανάν για την Κύπρο. 
  • Διεκδίκηση   για την Ελλάδα του διεθνούς  status της ουδέτερης ζώνης- εστίας ειρήνης, παιδείας και συνεργασίας των λαών.
  • Αξιοποίηση του ορυκτού και υποθαλάσσιου πλούτου της χώρας ξεκινώντας με την ΑΟΖ.
  • Εφαρμογή ενός ριζοσπαστικού αναπτυξιακού σχεδίου στηριγμένου στη γνώση και στην απελευθέρωση της ευφυΐας και δημιουργικότητας.
·       Δημιουργία των συνθηκών για πρόοδο, κοινωνική    
      δικαιοσύνη και πολιτιστική Αναγέννηση.  

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΠ-Σπίθα :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου